Γιατί να σπουδάσω στo Ηνωμένο Βασίλειο;

Το Ηνωμένο Βασίλειο αποτελεί άριστη επιλογή σπουδών όχι μόνο σε ευρωπαϊκό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο για τους ακόλουθους λόγους:

▪ Αποκτάς αξιόλογη ακαδημαϊκή κατάρτιση και διεθνώς αναγνωρισμένα επαγγελματικά προσόντα.
▪ Τα βρετανικά πανεπιστήμια χαίρουν αρίστης ακαδημαϊκής αίγλης και παράδοσης καθώς κάποια από αυτά είναι εκατοντάδων ετών και έχουν φιλοξενήσει πανεπιστημιακές προσωπικότητες διεθνούς κύρους.
▪ Γίνεσαι μέλος μιας διεθνούς αναγνωρισμένης ακαδημαϊκής κοινότητας που δέχεται 300.000 φοιτητές ετησίως από 180 διαφορετικές χώρες.
▪ Θέτεις τα θεμέλια για μια επιτυχημένη καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
▪ Τελειοποιείς την αγγλική γλώσσα στον τόπο της.
▪ Κάνεις μια αξιόλογη επένδυση σε βάθος χρόνου καθώς τα χρήματα, η προσπάθεια και ο χρόνος που θα αφιερώσεις για τις σπουδές σου πιάνουν πραγματικά τόπο.
▪ Έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις μεταξύ μελλοντικής εργασίας στην Ελλάδα ή στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς θα έχεις μια πληθώρα επαγγελματικών προσφορών.
▪ Mπορείς να επιλέξεις από ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων αυτή που πραγματικά σε εκφράζει και σε ενδιαφέρει.
▪ Αποκτάς πολύτιμη εμπειρία ζωής, έρχεσαι σε επαφή με μια νέα κουλτούρα και κάνεις γνωριμίες με ανθρώπους από άλλες χώρες και εθνικότητες που θα σε συνοδεύουν για μια ζωή.
▪ Προσθέτεις άλλη διάσταση και κύρος στο βιογραφικό σου και γίνεσαι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
▪ Θέτεις τα θεμέλια για υψηλές οικονομικές αποδοχές καθώς όλα σχεδόν τα μεταπτυχιακά προγράμματα επιδοτούνται τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.
▪ Μπορείς να σπουδάσεις σήμερα σχεδόν ανέξοδα έχοντας απλά την ιδιότητα του Ευρωπαίου υπηκόου.
▪ Έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις και να σπουδάσεις σε μία χώρα που θεωρείται από τις ασφαλέστερες του κόσμου ενώ το νόμισμά της παραμένει ακλόνητο ανεξάρτητα από πολιτικές μεταβολές.
▪ Απολαμβάνεις τη σιγουριά ότι το εκπαιδευτικό σύστημα της Αγγλίας θα παραμείνει ανεπηρέαστο από οποιοδήποτε Brexit.
▪ Πραγματοποιείς όλα τα φοιτητικά και επαγγελματικά σου όνειρα σε μια χώρα που απολαμβάνει διεθνές κύρος και αποδοχή.